PCB Sanering i Varde, Grindsted, Billund, Esbjerg og omegn


Hos Skamstrup Entreprenør udfører vi PCB sanering effektivt og professionelt i Varde, Grindsted, Billund og Esbjerg samt det omkringliggende område. Vi har stor erfaring i arbejdet, og tager de rette forholdsregler når saneringen udføres – både for omgivelserne og os selv.

 

Hvad gør vi?

Derfor er det vigtigt, at hele saneringsområdet er 100% afskærmet fra omgivelserne, ligesom medarbejdere er iført heldragter og fuldt værneudstyr. Inden en PCB saneringen tager vi prøver og identificerer PCB-udbredelsen. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har problemer med PCB er der naturligvis også mulighed for at tage stikprøver.

 

Hvad er PCB sanering?

PCB er et yderst sundhedsskadeligt stof som blev anvendt i vid udstrækning i 60’erne og 70’erne, inden man blev opmærksom på stoffets skadelige virkninger. Det var fortsat lovligt at anvende i kabler helt indtil 1986, hvormed der stadig er behov for PCB sanering mange steder. Stoffet kan optages ved berøring eller indånding med risiko for hormonforstyrrende effekter. Vi leverer en sikker og effektiv sanering og sørger for du ikke har nogen bekymringer. Vi har stor erfaring med PCB sanering fra opgaver i både Esbjerg, Grindsted og Billund.

 

Tag kontakt

Hos Skamstrup Entreprenør dækker vi et større område i det sydvestjyske, herunder bl.a. Billund, Varde, Grindsted og Esbjerg hvor vi har løst mange opgaver med PCB sanering. Men vi hører også gerne fra dig, hvis du kommer fra andre steder i Danmark. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om PCB sanering mm. og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud - eller arrangerer et indledende møde med mulighed for at afstemme forventninger og se nærmere på omstændighederne.

Tag endelig kontakt på tlf. 75 29 85 88 og hør nærmere. 

Vi tilbyder også kvalitets nedbrydning 

Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Top