Nedsivningsanlæg


Hvad er ideen med et nedsivningsanlæg? I de områder, der ikke er dækket af offentlige kloaksystemer, typisk på landet, er der nogle specifikke krav til, hvordan spildevandet så skal håndteres. Alle i disse områder skal have installeret et godkendt nedsivningsanlæg til deres spildevand. Det er et anlæg, der sikrer, at spildevandet kan blive naturligt renset i jorden ved at fordele det. Vi har stor erfaring med installationer af netop nedsivningsanlæg og har udført opgaver i byer som Varde, Billund, Esbjerg og Grindsted.

 

Nedsivningsanlæg efter dine ønsker

Hos Skamstrup Entreprenør kan vi varetage hele processen omkring dit nedsivningsanlæg. Vi kommer ud på grunden og besigtiger forholdene. Med udgangspunkt i eventuelle specifikke ønsker fra kunden, ser vi på hvordan og hvorledes man bedst får installeret nedsivningsanlægget. Derefter påbegynder vi sagen – dvs. sørger for alle de ansøgninger og andet praktisk arbejde, der er ift. kommunen. 

 

Vi klarer det hele

Vi tager os simpelthen af alt, så du slipper for alt det administrative arbejde det kræver når man skal have installeret et nedsivningsanlæg. Når tilladelserne er i hus, så udfører vi selve anlægget, og sørger selvfølgelig for at følge op til kommunen igen. Ved at have os involveret i alle trin af dit nedsivningsanlæg, får du den kvalitetssikring, du har behov for.

 

Bestil et nedsivningsanlæg allerede i dag

Skamstrup Entreprenør leverer helt nye nedsivningsanlæg til både landbrug og private huse. Derudover kan vi også sørge for reparationer og vedligeholdelse af allerede eksisterende anlæg. Vi kan levere løsninger i Esbjerg, Varde, Billund, Grindsted og omegn. Du kan altid ringe til os på 75 29 85 88.

 

Vi står altid klar til at rådgive dig omkring den bedste løsning samt give et uforpligtende tilbud på et nedsivningsanlæg.

 

 

 

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Facebook shortfeed.cshtml)

Send forespørgsel


Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Top