Snitning af helsæd


Selvom arealet med helsæd er svundet ind i takt med majsens store fremgang i foderplanen, så snitter vi stadig et betragteligt areal hvert år. Til at udføre det benyttes:

  • Krone Big X 630 selvkørende finsnitter m/6,2 m helsæds-skærebord

Hvis der er tale om byg/ærte-helsæd er det mange gange en fordel at skårlægge afgrøden først. Til dette er den selvkørende MacDon med 25 fods skærebord en oplagt mulighed. Herefter samles afgrøden op med alm. græs pickup.

Til frakørsel benyttes vogne fra 42-70m3, alle monteret med store brede dæk for minimale strukturskader. Vore vogne kan hurtigt spændes efter snitteren med hitchkrog den første omgang, samt når der skal skæres op.

Komprimeringen foregår med 6 stk 16 tons gummigeder. Der tilbydes vi også en ekstra traktor til at køre i stakken/plansiloen for at sikre der ikke bliver sparet på kvaliteten på det færdige foder.

 

Ensileringsmiddel og plastic

Vi har også monteret udstyr til ensileringsmiddel på snitteren, som fx. Powerstart eller Sil-All 4x4, hvilket vi også er leveringsdygtige i til rigtig fornuftige priser. Husk vi medbringer gerne plastic, vi lagerfører alle de gængse størrelser. Se mere under plastic.

 

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Facebook shortfeed.cshtml)

Send forespørgsel


Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Top