Kloakmester nær Esbjerg, Billund, Grindsted


Skamstrup Entreprenør er autoriseret kloakmester og har stor erfaring med kloakarbejde i både Esbjerg, Varde og området omkring Billund og Grindsted. Det betyder, at vi er tilsluttet et uvildigt kvalitetssikringssystem. Det vil bl.a. sige, at hvis uheldet skulle være ude, er der altid backup, ligesom det er din garanti for, at vi overholder alle bestemmelser og al lovgivning.

 

Professionel kloakmester og rørlægger

For at kunne tilbyde alt i kloakarbejde, har vi både en kloakmester samt rørlæggere ansat. Det er veluddannede medarbejdere med den specifikke, specialiserede viden. Vi sørger naturligvis for løbende at videreuddannede vores medarbejdere uanset om det er rørlægger eller kloakmester. Samtidig har alle vores maskinførere mange års erfaring fra opgaver i både Billund, Grindsted og omegn. 

 

Alle typer af kloakering

Vores kloakmester og andre specialiserede arbejdere har stor erfaring med alle former for kloakering, og vi tilbyder bl.a.:

  • Nedsivningsanlæg
  • Pileanlæg
  • Separation af regnvand
  • Nykloakering i landbrug såvel som privat byggeri
  • Gyllesystemer
  • Alt i reparationer

Hvad enten det handler om kloakmesterarbejde i gamle huse, ved renovering eller ved nybyggeri, kan vi levere den rigtige løsning.

 

Kontakt din lokale kloakmester i Varde og Esbjerg

Hos Skamstrup Entreprenør sætter vi, som kloakmester, en ære i at udføre alle kloakopgaver professionelt. Ud over at levere et produkt i allerhøjeste kvalitet, lægger vi en dyd i at overholde vores aftaler og komme til tiden. Skamstrup Maskinstation stræber konstant efter at være de bedste.

 


Ring på 75 29 85 88 for at få yderligere informationer og et uforpligtende tilbud af vores kloakmester i Esbjerg, Varde, Billund, Grindsted eller det omkringliggende område. 

Autoriseret Kloakmester - din garanti!

 

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Facebook shortfeed.cshtml)

Send forespørgsel


Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Top