Høst af korn og majs


KORNHØST

Mejetærskning foretages med 4 moderne og effektive mejetærskere med fokus på stor kapacitet og en færdigvare af høj kvalitet.

  • New Holland CX 8090 med 30' skærebord, Varifeed, sidekniv, SmartSteer samt 4WD. 
  • New Holland CX 8080 med 30' skærebord, Varifeed
  • Case IH Axial Flow 9120 med 30' skærebord
  • Case IH CT5080 med 24'skærebord

De 3 af maskinerne er rystemaskiner som sikrer en rigtig flot færdigvare. At det er rystemaskiner gør også halmen ikke ødelægges som den kan blive ved rotormaskiner.

Den sidste er en rotormaskine hvor kapaciteten og færdigvare kvaliteten er højsædet. Chaufførerne på maskinerne har mange års erfaring med mejetærskerere, så opgaven kan trygt overlades til dem.

Vi tilbyder også at køre kornet fra, evt. med en buffervogn mellem mejetærsker og container. Denne kan også lejes.

 

KORNHØST MED BÆLTER

Hvis vejret driller og føret ikke er godt til mejetærskere med alm. hjulmontering tilbyder vi nu også høst med bælter. Bælterne monteres på New Holland CX8090 mejetærskeren der samtidig har 4WD. Det sikrer derfor at kornet kan bjerges fra selv de mest ufremkommelige marker.

 

MAJSHØST

New Holland CX 8090 mejetærskeren kan desuden udstyres med et 8 rækket Kemper plukkebord når der skal høstes majs til modenhed. Det er et plukkebord uden kæder, men med medbringere i stedet. Det er også udstyet med kraftig stængelssnitter, hvorved det materialet efterlades fint snittet for hurtigere og bedre formuldning.

 

Udviklet af Søgemedier A/SCookie- og privatlivspolitik
Top