Græssnitning


Græssnitning med selvkørende finsnitter

Når det kommer til græsensilering er tiden en vigtig faktor. Græsset må hverken være for vådt eller tørt, så også her er rettidighed en af de altagørende faktorer. Derfor køres der på Skamstrup Maskinstation med en yderst moderne maskinpark når der snittes græs. Maskinerne er altid klargjorte, og nedbrud i marken undgåes. Af udstyr kan bl.a. nævnes

2 stk. Krone Big X 630
Krone Big X 700
Krone Big X 1180


Der rådes over 11 store frakørselsvogne fra 42-70m3, alle monteret med store brede dæk for minimale strukturskader. Der er også mulighed for at bruge hitchkrog og spænde vognene efter snitteren.

Faste kørespor på 14 meter
Det bruges bl.a. ved faste kørespor på 14 meter hvorved der kun køres i et spor for hver 14 meter. Det samme spor benyttes hele sæsonen igennem af skårlægger, spreder, rive og snitter såvel som også gylleudbringningen foregår med 14 meters arbejdsbredde.

 

Græssnitning med snittervogn

Ensilering af græs med snittervogne udføres også. Snittervognen er mange gange et fornuftigt alternativ til de selvkørende snittere hvis mængden af græs er begænset, eller der ønskes græsensilage med mere struktur. Der køres med:

2 x Schuitemaker Rapide 3000S på 65m3

Schuitemaker snittevognene er også kendt for at kunne lave en kort og ensartet snittekvalitet, samtidig er de utrolig effektive med deres store kassemål. Der kan vælges mellem en eller 2 vogne.

 

Komprimering i markstak/plansilo

Gummigeden er den vigtigste maskine på hele holdet. I stakken/plansiloen kører vi med en kraftig gummiged, for at opnå den bedste sammenkørsel af materialet.

6 x Gummiged på 16 tons.

Hvis der er tale om store mængder, tilbyder vi også en ekstra traktor til at køre i stakken/plansiloen for at sikre ordentlig komprimering.

Ensileringsmiddel og plastic.

Vi har også monteret udstyr til ensileringsmiddel på snitteren, som fx. Powerstart eller Sil-All 4x4, hvilket vi også er leveringsdygtige i til rigtig fornuftige priser.

Vi medbringer også gerne plastic til ensilagestakken. Vi lagerfører alle de gængse størrelser til konkurrencedygtige priser.

 

Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Top