Dræning


Etablering og vedligeholdelse af dræn er ikke noget, der må sættes til side. Med tanke på de regnvåde forår og efterår, vi har haft, er det vigtigt med dræn, der fungerer. Det kan hurtigt give problemer og besvær med at etablere og høste afgrøder på marker, der har fået for meget vand. Med høje afgrøde- og foderpriser er det store summer, der kan risikere at gå tabt.

Hos Skamstrup Entreprenør kan vi sørge for, at du har den rette dræning. Vi udfører alt inden for moderne etablering og vedligehold af dræn og tilbyder bl.a.:

  • Rådgivning omkring dræn
  • Nyetablering eller reparation af eksisterende dræn
  • Dræning med drænplov eller rendegraver
  • Drænspuling og vedligehold

Vi kan nu med Trimble WM DRAIN nivelere, projektere drænopgaver baseret på GPS med RTK-korrektioner, for præcis kote-reference. Under projektering af drænet, kan man indtaste og justere på alle parameter omkring drænet, såsom promillefald, max. dybde og min. dybde. Opmåling og nivellement af marker for projektering bliver udført hurtigt og skånsomt med ATV.

Hos Skamstrup Entreprenør foretager vi primært nyetablering af dræn med en drænplov. Etablering af dræning med en sådan er den billigste og mest effektive måde at nydræne på. Ploven styres udelukkende med laser og GPS-styring, hvorfor man er sikret det helt rigtige fald på drænslangen. Drænploven er yderst effektiv og den mindst omfattende måde frem for at grave dræningen ned med f.eks. en gravemaskine.

Den kan lægge slangen fra 0-180cm i jorden og slangen kan have diametre fra 80-225mm.

 

Hvilken dræning skal benyttes?

Der findes mange forskellige måder at dræne på, og lige så mange forskellige drænslanger. Hos Skamstrup Entreprenør har vores veluddannede medarbejdere stor erfaring med et væld af forskellige løsninger. Ikke et sted er ens, så vi tager altid udgangspunkt i kundens behov for at finde den rigtige løsning

Vi leverer alle former for dræning i Esbjerg, Varde, Billund, Grindsted og området omkring. Ring i dag på 75 29 85 88 for at få en snak og et uforpligtende tilbud på den rette løsning til lige netop dine dræn.

Men ikke et sted er ens, så ring og få en snak med os omkring netop dit dræningsprojekt!

 

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Facebook shortfeed.cshtml)

Send forespørgsel


Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Top