Nyt fra Facebook


3. dec 2019

Mangler du hjælp til høst af det sidste majs, så giv et kald til Andy på 23 40 36 46. Vi kan komme og hjælpe allerede nu.

7. nov 2019

I disse dage kører vi på højtryk for at få høstet det majs der står tilbage. Nu er der endelig kommet et par dage uden nedbør, så døgnets timer udnyttets bedst muligt. Den megen nedbør i efteråret har sat sine tydelige spor i markerne, men med de brede bælter og 4-hjulstræk på mejetærskeren, så bjærges majsen alligevel.

3. nov 2019

I fredags havde vi fornøjelsen af et besøg fra Skiveegnens LandboUngdom i forbindelse med deres årlige heldagstur.

27. aug 2019

Står du og mangler hjælp til høst eller presning af halm, så gi' et kald så kan vi komme og hjælpe dig allerede nu

7. aug 2019

En af opgaverne her efter sommerferien, har været udgravning til en ny gylletank. Vi har fået Thomas fra http://www.landvest.dk/ til at lave en tegning af udgravningen, som han så har overført til Leicas 3D i maskinen, via internettet. Det sikrer at chaufføren hele tiden kan se på skærmen, hvor der skal graves.👍🏻👍🏻👍🏻

7. aug 2019

GODS SØGES. På mandag, tirsdag eller onsdag i uge 33 har vi ledig plads på blokvognen fra Nordvest-jylland og sydover. For mere info kontakt Torben Kamp på telefon 21 22 69 22.

6. aug 2019

Vi søger en lastbilchauffør til varig ansættelse. Som lastbilchauffør må du gerne have erfaring, men du skal også have lyst til fysisk arbejde. For stillingen forventes en vis erfaring med entreprenørkørsel men ikke et krav, ligesom bred erfaring for alment entreprenør- og kloakarbejde er et plus. Arbejdsopgaverne spænder vidt: Kørsel med gylletrailer, tiptrailer, græskørsel til tørrestation, blokvogns- og containerkørsel med wire og meget andet. Vedligehold af lastbiler vil du også selv komme til at hjælpe til med på vores værksted. I perioder hvor der ikke er så meget lastbilkørsel, må du forvente at blive beskæftiget med diverse entreprenørarbejde eller landbrugsarbejde. VI TILBYDER • Dygtige og kompetente kollegaer. • En spændende arbejdsplads med mange nye udfordringer. • 2 dage er sjældent ens. • Vi har en velholdt maskinpark. • Vi benytter os af elektronisk dagseddelregistrering. • Mulighed for efteruddannelse. Løn efter kvalifikationer og tiltrædelse hurtigst muligt. Dog venter vi gerne på den rette medarbejder. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Spørgsmål og ansøgning sendes til Torben Kamp. Skamstrup Entreprenør ApS Sønderskovvej 120 6800 Varde Tlf. 21226922 eller mail: Torben@skamstrup.dk

9. jul 2019

Her er ny helsæds bord kommet til Skamstrup, den er på 6,2 m i arbejdsbrede og den har sideknive hvis det er nødvendig at bruge. Den kommer til at køre på en af de 2 Krone 630 og vi har hits på så vi kan skære marken op. Fordele ved et direkte skærebord er at når det bliver snittet kommer strået ind på den lange led så det bliver snittet meget bedre end hvis det er skårlagt og snittet med picup.(Mere ensartet snitlængde)(Kørt bedre sammen i stakken) Du undgår også når du tar det direkte at det ikke bliver for tørt.(Det kan køres bedre sammen) Vi kan også have pickuppen med rundt så har du noget græs kan vi ta det samtidig. Så har din maskinstation ingen helsædsbord og du vil have lavet noget fint snittet helsæd så gi et kald og vi kommer og hjælper dig og er du kunde her i forvejen tar vi selvfølgelig også din helsæd på den bedste måde. ”Vi hjælper dig med at sætte overliggeren højt”(Lidenskab for landbrug).

8. jul 2019

Har du noget bygærte helsæd/ærtehelsæd der skal ned at ligge har vi maskinen der laver et rent klip for hurtig genvækst af græsset samt lægger et luftigt skår for hurtig tørring. Så har din maskinstation ingen Mac Don så gi' et kald, så kommer vi og hjælper dig, så du kan få noget godt helsæd til dine køer. Det er selvfølgelig også maskinen der lægger raps/frøgræs og Øko korn ned til høst. PS. vi har 2 pickup til mejetærsker så det kan vi også hjælpe med.

27. maj 2019

Vi har igen været ude og tømme en gylletank for sand. Nogen vil måske undre sig over den store mængde sand. Nogle kvægbrug bruger sand som liggeunderlag i sengebåsene, da sandet tilpasser sig koen, når den lægger sig, plus det også er nemmere at opretholde en høj sundheds-status. Sandet læsses i møgspredere, hvorefter det spredes på marken før der skal sås majs. Vi har både gas-alarm og iltudstyr som sikkerhed for vores medarbejdere.

14. maj 2019

Har du en transport-opgave, så ring til TK på 21 22 69 22

14. maj 2019

GODS SØGES Inden for den næste uge har vi ledig plads på blokvognen fra Sønderjylland/Midtjylland til Nordjylland, samt vi har også ledig plads syd på igen. Vi har også ledig plads på blokvogn fra Sjælland til Fyn/Jylland. For mere info kontakt Torben Kamp på telefon 21 22 69 22.

7. maj 2019

På de solskinsrige dage i det tidlige april, stod nedfældningen af gylle og fertigro for døren. Udbringingen sker med de trofaste Harsøvogne fra Harsø Maskiner og diverse selvkørende gyllevogne.

2. maj 2019

Tak til Vestjyllands Andel for denne fine film fra en travl dag med majssåning.

10. apr 2019

GODS SØGES I løbet af de næste 7 - 8 dage skal vi en tur til Nordjylland med blokvognen. vi har ledig plads på blokvognen fra Nordjylland og sydover. For mere info kontakt Torben Kamp på telefon 21 22 69 22.

29. mar 2019

GODS SØGES. På mandag eller tirsdag i uge 14 har vi ledig plads på blokvognen fra Nordjylland og sydover. For mere info kontakt Torben Kamp på telefon 21 22 69 22.

27. mar 2019

Lidt billeder fra årets første tur med såmaskinen fra Stroco-Agro, Horsch in Denmark med en traktor fra Fendt Global som trækkraft.

27. mar 2019

Efter en lang vinter, er det en fornøjelse at få sågrejet ud af maskinhuset. Her et lille klip fra årets første sådag med maskiner fra Fendt Global og Stroco-Agro, Horsch in Denmark

6. mar 2019

Her i de våde dage kan vi se tilbage på den sidste forgængende uge, hvor Terra Gator 3244 nedfældede gylle uden de helt store problemer.

4. mar 2019

Tak for handlen af den nye case 721g udstyret med cdc styring til CASE Construction Danmark

1. mar 2019

Igår var S.K agri en smut forbi med kameraet, og skyde nogle billeder af vores fendt 936 med 36m harsø bom. God weekend :-)

26. feb 2019

GODS SØGES. Indenfor de kommende 7 dage har vi ledig plads (på hele blokvognen) på en tur fra Jylland til Sjælland. For mere info kontakt Torben Kamp på telefon 21 22 69 22.

22. feb 2019

Så kom dagen endelig hvor CASE CX250Dkom i arbejde :) Den er udstyret med Rotortilt, JST skovle, Leica iCON iXE3 - 3D System. I filmen sorteres der sten fra jord, derefter bliver jorden jævnet ud med gravemaskinen. Tak for handlen CASE Construction Danmark. GOD WEEKEND

14. feb 2019

Her er et lille klip hvor vi så småt er igang med at køre gylle ud med slanger.

9. feb 2019

GODS SØGES (igen) I uge 7 har vi ledig plads (på hele blokvognen) på en tur fra Fyn til Jylland. For mere info kontakt Torben Kamp på telefon 21 22 69 22.

30. jan 2019

GODS SØGES Vi har ledig plads på blokvognen på en tur fra Vendsyssel til Fyn/Sydjylland. Der er også ledig plads fra Fyn/Sydjylland til Midtjylland. Tidspunkt for kørsel kan være inden for de næste 5 - 7 dage. For mere info kontakt Torben Kamp på telefon 21 22 69 22.

17. jan 2019

LASTBILCHAUFFØR TIL BLANDET KØRSEL SØGES Vi søger en lastbilchauffør til varig ansættelse. Som lastbilchauffør må du gerne have erfaring, men du skal også have lyst til fysisk arbejde. For stillingen forventes en vis erfaring med entreprenørkørsel, men ikke et krav, ligesom bred erfaring for alment entreprenør- og kloakarbejde er et plus. Du skal samtidig ikke være bange for at svinge en håndskovl. Arbejdsopgaverne spænder vidt: Kørsel med gylletrailer, tiptrailer, græskørsel til tørrestation, blokvogns- og containerkørsel med wire og meget andet. Vedligehold af lastbiler vil du også selv komme til at hjælpe til med på vores værksted. I perioder hvor der ikke er så meget lastbilkørsel, må du forvente at blive beskæftiget med diverse entreprenørarbejde. VI TILBYDER - Dygtige og kompetente kollegaer. - En spændende arbejdsplads med mange nye udfordringer. - 2 dage er sjældent ens. - Vi har en velholdt maskinpark. - Vi benytter os af elektronisk dagseddelregistrering. - Mulighed for efteruddannelse. Løn efter kvalifikationer og tiltrædelse hurtigst muligt. Dog venter vi gerne på den rette medarbejder. Ansøgningsfrist 1. februar. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Spørgsmål og ansøgning sendes til Torben Kamp. Skamstrup Entreprenør ApS Sønderskovvej 120 6800 Varde Tlf. 21226922 eller mail: torben@skamstrup.dk

30. dec 2018

I anledning af julen har vores 4 MAN lastbiler holdt julekomsammen, så nu er de klar til det nye år 2019. i ønskes godt nytår

Udviklet af Søgemedier A/SCookie- og privatlivspolitik
Top