Nyt fra Facebook


9. jul 2019

Her er ny helsæds bord kommet til Skamstrup, den er på 6,2 m i arbejdsbrede og den har sideknive hvis det er nødvendig at bruge. Den kommer til at køre på en af de 2 Krone 630 og vi har hits på så vi kan skære marken op. Fordele ved et direkte skærebord er at når det bliver snittet kommer strået ind på den lange led så det bliver snittet meget bedre end hvis det er skårlagt og snittet med picup.(Mere ensartet snitlængde)(Kørt bedre sammen i stakken) Du undgår også når du tar det direkte at det ikke bliver for tørt.(Det kan køres bedre sammen) Vi kan også have pickuppen med rundt så har du noget græs kan vi ta det samtidig. Så har din maskinstation ingen helsædsbord og du vil have lavet noget fint snittet helsæd så gi et kald og vi kommer og hjælper dig og er du kunde her i forvejen tar vi selvfølgelig også din helsæd på den bedste måde. ”Vi hjælper dig med at sætte overliggeren højt”(Lidenskab for landbrug).

8. jul 2019

Har du noget bygærte helsæd/ærtehelsæd der skal ned at ligge har vi maskinen der laver et rent klip for hurtig genvækst af græsset samt lægger et luftigt skår for hurtig tørring. Så har din maskinstation ingen Mac Don så gi' et kald, så kommer vi og hjælper dig, så du kan få noget godt helsæd til dine køer. Det er selvfølgelig også maskinen der lægger raps/frøgræs og Øko korn ned til høst. PS. vi har 2 pickup til mejetærsker så det kan vi også hjælpe med.

27. maj 2019

Vi har igen været ude og tømme en gylletank for sand, nogle vil måske undre sig over den store mængde sand. Nogle landmænd bruger sandet som liggeunderlag i sengebåsene, da det tilpasser sig koen, når den lægger sig, plus det også er nemmere at opretholde en lav bakteriemængde. Sandet læsses i møgspredere, hvorefter det spredes på marken før der skal sås majs. Vi har både gas-alarm og iltudstyr som sikkerhed for vores medarbejdere.

14. maj 2019

Har du en transport-opgave, så ring til TK på 21 22 69 22

14. maj 2019

GODS SØGES Inden for den næste uge har vi ledig plads på blokvognen fra Sønderjylland/Midtjylland til Nordjylland, samt vi har også ledig plads syd på igen. Vi har også ledig plads på blokvogn fra Sjælland til Fyn/Jylland. For mere info kontakt Torben Kamp på telefon 21 22 69 22.

7. maj 2019

På de solskinsrige dage i det tidlige april, stod nedfældningen af gylle og fertigro for døren. Udbringingen sker med de trofaste Harsøvogne fra Harsø Maskiner og diverse selvkørende gyllevogne.

2. maj 2019

Tak til Vestjyllands Andel for denne fine film fra en travl dag med majssåning.

Udviklet af Søgemedier A/SCookie- og privatlivspolitik
Top