Nedbrydning og betonknusning


 

Eksperter i nedbrydning

Hos Skamstrup Entreprenør har vi stor ekspertise inden for nedbrydning. Oftest er det nedlagte landejendomme, landbrugsbygninger, gamle huse, stalde og udehuse, men vi kan varetage alle former for nedbrydning, uanset hvad dine behov måtte være. Vi følger alle sikkerheds- og miljømæssige krav. Intet nedbrydningsprojekt er for stort til os. Vi har stor erfaring med nedbrydning og betonknusning, og har udført opgaver i byer som Esbjerg, Varde, Billund og Grindsted.

 

Leverer i ordentlig stand

Vi har maskiner til alle former for nedbrydning og inddeling af byggematerialer, og vi sørger naturligvis for bortskaffelse af samtlige materialer, så pladsen efterlades i ordentlig og ryddelig stand.

 

Vi tilbyder også betonknusning

På samme måde som med nedbrydning, klarer vi også betonknusning – hvis beton og murbrokker skal knuses og f.eks. bruges som vejfyld eller som alternativ til stabilgrus på pladser eller lignende, kan vi også varetage det.

Hvis du skal have lavet asbest- og PCB-sanering, så kan vores veluddannede og certificerede medarbejdere ligeledes foretage det.

 

Nedbrydning og betonknusning efter dine behov

Skamstrup Entreprenør er altid fleksible ift. vores løsninger. Hvis der er specifikke krav til, hvordan arbejdet skal håndteres, sørger vi altid for at opfylde dem. Vi kommer altid til tiden og overholder samtlige af vores aftaler. Vi kan både klare totale nedrivninger, men også huse, skoler og andre steder, hvor gamle dele skal af, og der skal bygges nyt på.

Vi leverer nedbrydning i Esbjerg, Varde, Billund, Grindsted og det omkringliggende område.

Ring i dag på 75 29 85 88 for et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også nedsivningsanlæg 

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Facebook shortfeed.cshtml)

Send forespørgsel


Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Top