Byggemodning af grunde i Varde, Esbjerg og omegn


Har du købt en grund, hvor der ikke har været bebyggelse før, skal din grund byggemodnes. Byggemodning indebærer, at din nye grund helt enkelt gøres klar til bebyggelse. Det betyder, at der skal være kloakeret, og så skal grunden også være klargjort til både vand og el.

Hos Skamstrup hjælper vi med byggemodning af både store og små grunde til både privat, erhverv og det offentlige. Vi hjælper med alt, du har behov for i forhold til klargøring af grund. Vi tilbyder blandt andet:

  • Udgravning
  • Nedgravning af kabler, dræn og lignende
  • Kloakering
  • Opbygning af veje og cykelstier
  • Parkeringspladser
  • Jordbundsprøver
  • Terrænregulering

Efter klargøringen af grunden ud fra de behov, du har, står vi selvfølgelig også gerne for at håndtere alt den jord, der skal fjernes fra byggegrunden. Så sørger vi for, at byggegrunden står fuldstændig klar til dig og det projekt, du vil påbegynde.

 

Erfaren entreprenør

Hos Skamstrup har vi mange års erfaring med modning af byggegrunde, og derfor kender vi til alle de forskellige godkendelser, tilladelser og lignende, der skal være styr på. Det kan du roligt overlade til os. Derudover ved vi også hvilke komplikationer, man kan støde på undervejs. Men vigtigt af alt, ved vi hvordan man løser dem hurtigt og effektivt, så din grund kan blive klar til bebyggelse hurtigst muligt.

Vi stræber efter at være blandt de bedste entreprenørfirmaer i Danmark, og derfor lægger vi altid stor vægt på at udføre arbejde af højeste kvalitet. Samtidig har vi en stor, moderne maskinpark og ikke mindst dygtige og erfarne medarbejdere til rådighed, som sidder klar til at yde deres bedste i forbindelse med dit projekt. Dermed er du sikret en grundig og effektiv byggemodning af din grund.

 

Kontakt Skamstrup for professionel byggemodning

Byggemodning er selve fundamentet og det vigtigste grundlag, hvis du skal bygge på urørt grund. Men der er meget, der skal være styr på inden projektet kan gennemføres. Har du brug for en professionel samarbejdspartner, som kan klare byggemodning på en grund, du har udset dig i Varde, Esbjerg, Grindsted, Billund eller omegn, står vi hos Skamstrup klar til at hjælpe.

Kontakt os på tlf.: 75 29 85 88 eller via mail på entreprenor@skampstrup.dk, hvis du har spørgsmål omkring de ydelser, vi kan tilbyde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på byggemodning af din grund. Alternativt kan du kontakte os via vores kontaktformular her, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Facebook shortfeed.cshtml)

Send forespørgsel


Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Top