Professionel nedrivning i Varde, Esbjerg og omegn


Har du brug for nedrivning i eller omkring Varde, Billund, Esbjerg, Blåvand eller Grindsted, står vi hos Skamstrup Entreprenør klar til at hjælpe. Vi råder over et stort udvalg af maskiner til nedrivningsopgaver, og derfor kan vi påtage os lige netop den opgave, du har brug for hjælp til.

Desuden har vi mange års erfaring med nedrivningsopgaver. Både store og små. Derfor kan du trygt overlade nedrivningen til os og være sikker på, at du får en kontrolleret og effektiv nedrivning.

 

Vi klarer din opgave

Hos Skamstrup kan vi hjælpe med alle opgaver i forbindelse med nedrivning. Både til private, erhverv og det offentlige. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Screening og kortlægning rapport
  • Nedrivning af hus
  • Nedrivning af bygninger
  • Nedrivning af bygninger med sundhedsskadelige stoffer
  • Nedrivning af landbrug
  • Indvendig nedrivning
  • Delvis nedrivning

Vi har stor erfaring med både indvendig og delvis nedrivning, og vi sørger altid for at sikkerheden er i top. Det betyder, at vi tilgodeser både sikkerhedsregler, miljøregler og nabohensyn, og så sørger vi naturligvis også for at dække af, så støv og lignende ikke breder sig unødvendigt. På den måde forsøger vi at være til mindst mulig gene, selv når der er tale om store og omfattende nedrivningsprojekter. Har i et ønske om det, tilbyder vi desuden at stå for oprydning og håndtering af alt affald efter nedrivningen.

Har du brug for nedrivning af et hus eller en bygning, hvori der findes sundhedsskadelige stoffer, kan vi ligeledes klare det. Vi har kompetencerne samt udstyret til at håndtere alle former for sundhedsskadelige stoffer, så om du står med en bygning med asbest eller lignende, står vi gerne for effektiv og sikker nedrivning.

 

Få et godt tilbud på nedrivning fra Skamstrup

Hos Skamstrup Entreprenør dækker vi et større område i det sydvestjyske. Så hvis har du brug for nedrivning i Varde, Billund, Esbjerg, Blåvand eller Grindsted og omegn, står vi altid klar til at hjælpe, når du mangler en professionel entreprenør til opgaven.

Kontakt os allerede i dag på tlf.: 75 29 85 88 eller send mail på entreprenor@skampstrup.dk, så kommer vi gerne med et gratis uforpligtende tilbud på din opgave. Alternativt kan du kontakte os via vores kontaktformular her. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om de ydelser, vi kan tilbyde, står vi selvfølgelig også til rådighed med dette, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Facebook shortfeed.cshtml)

Send forespørgsel


Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Top