Jordarbejde


Nyt hus? Ny stald? Eller en helt tredje ting? Uanset hvad du skal have gravet ud til, er Skamstrup Entreprenør leveringsdygtig i alle former for jordarbejde og har stor erfaring fra opgaver fra Esbjerg og Varde til Billund og Grindsted. Vi kan levere jordarbejde i alle størrelser og til alle behov. Vores kundekreds består af alt fra privatpersoner, der skal have gravet ud til have eller tilbygning, til gårde og erhverv, der skal have foretaget større jordarbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor til os.

 

Førsteklasses maskiner og medarbejdere

Skamstrup Entreprenør har topmoderne maskiner, som har al den nye teknik og teknologi, der skal til for at kunne sikre, at dit jordarbejde bliver foretaget med den allerstørste kvalitet og effektivitet. Samtidig har vi kun veluddannede og erfarne medarbejdere ansat til at styre dem. Samtidig kan vores dygtige ansatte også hjælpe dig med at finde den rigtige måde at foretage din udgravning, renovering eller andet. Sammen med kunden finder vi altid den bedste løsning. 

 

Solidt og pålideligt jordarbejde

Skamstrup Maskinstation sætter en ære i altid at levere et produkt af kvalitet. Vi vil være blandt de allerbedste. Det betyder også, at vi ikke blot leverer et stykke solidt arbejde. Vi sørger også for at overholde alle tidspunkter, retningslinjer og at stedet ser ordentligt ud, når vi forlader det – hos os er en aftale en aftale.

 

Vi kører bl.a. til Esbjerg, Varde, Billund og Grindsted, og kan klare alt i jordarbejde i det omkringliggende område.

For at høre om mulighederne og få et uforpligtende tilbud, kan du ringe på 75 29 85 88 allerede i dag

 

 

Udviklet af Søgemedier A/SCookie- og privatlivspolitik
Top